Nano-technológia a fűtéstechnikában!


A CALEO egyedülállóan ötvözi a hagyományos és INFRA fűtések előnyeit.

  • Bárhol telepíthető akár 1 nap alatt bontási munkálatok, betonozás nélkül (meglévő burkolatra is) hiszen a CALEO mindössze 6-10 mm helyet foglal a padlóban.

  • Helyiségenként önálló, programozható vezérlés. A különböző funkciójú tereket időben és hőmérsékletben fűtheti az Ön igényeinek megfelelően, így komoly megtakarítások érhetőek el az energiafelhasználás terén

  • 15-20% megtakarítás hagyományos vizes rendszerekkel szemben

  • Alacsony beruházási és üzemeltetési költségek

Mennyezetfűtés:


A CALEO teljes értékű fűtési rendszer, melyet szakembereink minden esetben egyedileg, díjmentesen megterveznek!

Bekerülési és üzemeltetési költsége alacsonyabb a hagyományos gáz-vizes rendszereknél!

Telepítése akár 1 nap alatt kivitelezhető, zaj és pormentesen, bontási munkálatok nélkül. Mindössze 8 cm-el csökken a hasznos belmagasság.

A CALEO mennyezetfűtési rendszer az Infra panel-es rendszerekkel szemben egyenletesen nagy felületen melegít.

Teljesen láthatatlan, álmennyezetes kialakítás.

Csúcstechnológia, egyszerűség, megbízhatóság:

A gyártás során alkalmazott XXI. századi Nano gyártástechnológiának köszönhetően a CALEO infra padlófűtés kitűnik:

  • az üzemeltetési egyszerűségével,
  • üzembiztonságával,
  • a fűtőfilm hosszú élettartamával

Rendeltetésszerű használata esetén hibalehetőség gyakorlatilag kizárt.

Amennyiben külső ráhatás következtében egy elem meghibásodna, a fűtés szinte változatlan hatékonysággal tovább folytatódik, csak a sérült 1cm-es rész esik ki a fűtési folyamatból. Nem kell egyből szerelőt hívni, a padlózatot felbontani.

A lerakott Caleo padlófűtés nem igényel semminemű karbantartást, időszakos felülvizsgálatokat.

A Caleo szakemberei által beszerelt fűtőfilmre 15év garanciát adunk.

Napelemmel is kombinálható!:

A Caleo fűtőfilmes rendszer napelemekkel kitűnően kombinálható. Az energia tárolásához nincs szükség a drága és környezetszennyező akkumulátorok használatára, a fel nem használt villamos energia a hálózatba visszatáplálható!

Amennyiben az év során a napelemek által termelt elektromos áram mennyisége eléri, vagy meghaladja a fűtőfilm által felvett teljesítményt, a korábbi fűtésszámla teljes összegét megspórolhatjuk, továbbá fedezhetjük vele az elektromos háztartási fogyasztók akár teljes energiaigényét is.

Támogatások

Mindannyiunk érdeke a klímavédelem és a fosszilis energiahordozókból származó üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése. Ennek érdekében különböző EU és állami támogatások vehetők igénybe a napelemmel kombinált elektromos fűtés kiépítésére. A beruházás az épület jellegétől függően néhány év alatt megtérül.

Magánszemélyek részére a beruházás 30%-ig terjedő állami támogatás igényelhető, (max. 1.470.000.- Ft) + Klímabónusz támogatás (200.000-1.000.000 Ft). Cégek részére a beruházás 30 % - 70% -a nyerhető el pályázati úton.